torsdag, februari 26, 2009

Papper - En positiv upplevelse.

Papper överraskade mig positivt som ungdomstidning. Skulle man vara ung idag så är det väl något i denna stil som man skulle läsa. Framsidan är den enda negativa som jag själv reagerade på. Omoget och en dålig ide. Spottloskan kunde med fördel ha lämnats bort. En sådan där senpunkgrej är nog out idag. Finland är alltid några år efter i sin stil.Typiskt för någon som inte ser på verkligheten bland ungdomen som den är idag. Eller är det bara ett tecken på oproffsighet. Innehållet var helt okey och säkert kommer jag själv att läsa följande papper som jag får tag i. Lite finfilning är det enda som fattas. Mera sådant.

4 kommentarer:

  1. Senpunken bodde väl någon gång på 80-talet om jag inte har fel. Så med några år vet jag inte vad du menar. Eftersom det är ungdomar som jobbar med tidningen tror jag nog de har på klart vad som går hem bland ungdomar. Inget illa ment men kanske en 50 årig man inte alltid har på klart vad som är inne? Själv är jag en bit under 30 och börjar märka att jag inte förstår mig på dagens mtv.

    Men vi skall väl vara unga längre nu eftersom vi skall jobba tills 120 så inga invandrare behövs.

    Heja sann.... öh Centern, nationalism och socialism. JAg håller helt med dig om att SFP tappat stinget men Centern är inget alternativ. Hoppas bara Kokomusen rycker upp sig.

    SvaraRadera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera
  3. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera
  4. Come on Peter. Radera inte mina inlägg då jag skriver asiaa.

    SvaraRadera